Opinie

Specjalizujemy się w realizacji oczekiwań

Polecamy usługi biura Ce-Bud Projekt i pana Czarka Kwiatkowskiego. Od niedawna mieszkamy w naszym nowym, wymarzonym domu. Dzięki uwagom pana Czarka wiedzieliśmy na co zwracać uwagę przy wyborze projektu. Potem pomógł nam przebrnąć przez gąszcz papierologii związanej
z pozwoleniem na budowę. Był na budowie na każdą naszą prośbę. Na koniec nie zabrakło kłopotów związanych z oddaniem budynku do użytku,
ale wspólnymi siłami znów przebrnęliśmy przez sterty dokumentów i urzędów. W planach mamy kolejną budowę i na pewno ponownie skorzystamy
z usług biura Ce-Bud Projekt.

Beata i Maciej Foczpańscy
14.01.20118r., Domaniewice

Współpraca z firmą Ce-Bud Projekt pozostawia wiele pozytywnych wrażeń. Bardzo dziękujemy za pomoc w „rozplątaniu” się z gąszczów problemów urzędowych, jakie nas spotkały. Gdyby nie skrupulatność, rzetelność i przewidywalność Pana Cezarego Kwiatkowskiego, pewnie zajęłoby nam to dużo więcej czasu. Możemy żałować tylko, że wcześniej nie zaczęliśmy współpracy, bo pod kompetentną opieką było już tylko z górki. Mieliśmy gotowy projekt i planowaliśmy zmiany. Bardzo trafne rady, współpraca w przyjaznej i spokojnej atmosferze. Szczere i uczciwe nastawienie na zadowolenie inwestorów, za co jeszcze raz serdecznie dziękujemy.

Dorota i Piotr Jagielscy
26.07.2017r, Brwinów

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Cezarym Kwiatkowskim oraz firmą Ce-Bud Projekt. Zakres prac dotyczył adaptacji gotowego projektu domu jednorodzinnego i muszę powiedzieć, że zostały uwzględnione  wszystkie nasze potrzeby, sugestie oraz pomysły. Ponadto zostały nam zaproponowane różnego rodzaju rozwiązania, wśród których wybraliśmy te najbardziej nam odpowiadające. Projekt udało się „dopiąć na ostatni guzik” z dużym sukcesem szczególnie dzięki indywidualnemu podejściu i bardzo szczegółowej analizie każdego zagadnienia. Zawsze poświęcano nam odpowiednio dużo czasu, aby wyjaśnić szczegółowo każdą kwestię. Dzięki temu możemy zrealizować nasze plany dotyczące domu w 100%. Dziękujemy Panu Cezaremu oraz jego zespołowi. Życzymy dalszych sukcesów.

Urszula i Jarosław Wawrzyn
21.03.2017r, Konotopa

Współpraca z Panem Kwiatkowskim była czystą przyjemnością. Wykazuje godną cierpliwość w stosunku do niezdecydowanych i zagubionych inwestorów. Dzieli się swoim doświadczeniem, doradza, sugeruje, podpowiada bez narzucania swojego zdania. Dostosowuje terminy spotkań
do klienta, nie stanowią problemu godziny wieczorne, jak i sobotnie poranki. Mamy nadzieje, iż w czasie dalszych zmagań budowlanych będziemy trafiać tylko na takich profesjonalistów. Z czystym sumieniem możemy polecić firmę CE-BUD, która nie zawiedzie państwa zaufania.

Magdalena i Dariusz Szychowscy
07.03.2017r, Głowno

Moje doświadczenie ze współpracy z firmą Ce-Bud jest bardzo pozytywne. Pan Cezary i jego zespół podjął się adaptacji, a w zasadzie przeprojektowania projektu gotowego, który znalazłem na tzw. rynku. Bardzo dobre wrażenie zrobiło na mnie profesjonalne podejście Pana Cezarego, który bazując na swojej ekspertyzie
i ogromnym doświadczeniu doradzał i prostował na bieżąco wszystkie niejasności oraz detale, aby finalny projekt był pozbawiony jakichkolwiek niedopowiedzeń i mankamentów. Pełen profesjonalizm od A do Z. Koniecznie muszę wspomnieć też o tym, że każde moje pytanie i uwaga spotykała się z zainteresowaniem
i rzetelną odpowiedzią. Czas realizacji całego zadania również nie był długi, zważając na fakt kompleksowości zakresu pracy oraz konieczności uzyskania dodatkowych orzeczeń z urzędów. Moje podziękowania muszę też złożyć Pani Monice, która jako zespół z Panem Cezarym, dzielnie wspierała całe zadanie, skrupulatnie nanosząc wszystkie niezbędne elementy i detale w projekcie. Podsumowując – uczciwie polecam innym taką firmę jak Ce-Bud i każdemu budującemu życzę, by miał szczęście trafiać na takich partnerów w tym życiowym przedsięwzięciu, jakim jest budowa własnego domu. Panie Czarku – wielkie dzięki!

Marcin K.
08.06.2016r, Warszawa

Firma Ce-Bud Projekt jest godna polecenia i zaufania. Ludzie w niej pracujący podchodzą do klientów w sposób całkowicie fachowy i kompetentny – zawsze można liczyć na ich szybką pomoc i radę (nawet w trudnych przypadkach). W regionie Łowicza czy Głowna (oraz sąsiednich miast) nie ma lepszego przedsiębiorstwa z zakresu spraw architektonicznych i budowniczych niż Ce-Bud Projekt. Gorąco polecamy to biuro.

Paulina i Karol S.
04.03.2016r, Ostrołęka k. Głowna

Firma Ce-Bud Projekt z Łowicza – jak najbardziej godna polecenia:) My wybraliśmy się do Pana Czarka Kwiatkowskiego właśnie dzięki poleceniu
Go przez naszych znajomych. Na początku pojawiła się u nas myśl, że będziemy budowali dom. No tak, tylko co dalej…?? Jak się do tego zabrać? Jakie złożyć wnioski i gdzie, by wszystko poszło sprawnie? Właśnie w tym wszystkim pomagał nam Pan Cezary. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Jego usług, gdyż po rozpoczęciu naszej współpracy zajął się wszystkim, dzięki czemu my nie musieliśmy biegać po urzędach i nic załatwiać. Było to bardzo ważne dla nas, gdyż jeszcze w tym roku chcieliśmy ruszyć z budową, a sami na pewno nie dalibyśmy rady załatwić tak sprawnie całej „papierologii”. Zawsze mogliśmy liczyć na kontakt telefoniczny z P. Czarkiem, gdy mieliśmy jakieś pytania. Obecnie dostaliśmy pozwolenie na budowę i lada moment będziemy ruszać z wylewaniem fundamentów. Do tego oczywiście jest potrzebny kierownik budowy, ale my się nie martwimy, nie zastanawiamy komu powierzyć tę funkcję, gdyż od początku naszej współpracy z Firmą Ce-Bud Projekt wiedzieliśmy, że będzie to P. Cezary. Wierzymy, że tak samo, jak do tej pory,
Pan Czarek pomógł nam przejść przez te wszystkie papiery i pozwolenia, tak samo pomoże nam w trakcie budowy. Polecamy usługi Pana Cezarego Kwiatkowskiego tym wszystkim, którzy chcą sprawnie przejść przez cały etap budowy: od pomysłu postawienia domu, aż do zamieszkania w nim:) Pozdrawiamy serdecznie Pana Czarka 🙂

Ola i Michał Sękalscy
1.10.2013r, Domaniewice

Długo zastanawialiśmy się nad wyborem projektu domu spełniającego nasze oczekiwania. Mając swoje typy, udaliśmy się do biura architektonicznego z Łowicza, biorąc pod uwagę przychylne opinie. W pełni je potwierdzamy. Pan Czarek pomagał nam ocenić wybrane projekty i wskazał
na ich możliwości adaptacyjne oraz możliwe do zastosowania rozwiązania funkcjonalne. Rady „naszego” architekta okazały się rzeczowe i bardzo pomocne w ostatecznym wyborze projektu. Również dzięki Jego pomocy udało nam się przejść całą biurokratyczną machinę zwieńczoną pozwoleniem na budowę. Liczyliśmy, że pozwolenie otrzymamy około września 2012 roku, jednak dzięki zaangażowaniu i przewidywalności Pana Czarka,
co do wymaganych przez urzędników dokumentów, decyzję otrzymaliśmy pod koniec czerwca 2012 roku. I co ważne: zawsze mogliśmy liczyć na stały kontakt telefoniczny i mobilność Pana Czarka (dojazd do klienta, urzędów itp.). Absolutnie polecamy to biuro projektowe.

Monika i Jarosław
18.03.2013r

W zeszłym roku podjęliśmy decyzję o budowie domu. O poradę poprosiliśmy firmę CE-BUD PROJEKT. Spośród wielu projektów wybraliśmy
„Dom w Lobeliach”. Otrzymaliśmy cenne wskazówki i porady od architekta, które wydatnie pomogły nam w podjęciu ostatecznej decyzji. Jesteśmy zadowoleni z pomocy przy wyborze projektu, jak i teraz, z porad, jakie otrzymujemy podczas budowy. Planowaliśmy rozpocząć budowę w lipcu 2011. Wszelakie formalności związane z pozwoleniem na budowę załatwiono bardzo sprawnie, dzięki temu w marcu otrzymaliśmy pozwolenie na budowę.

Michalina i Piotr Mańkowscy
14.06.2011r, Bednary

Polecam firmę Ce-Bud Projekt – Pan Cezary, architekt, fachowo, sprawnie i z zaangażowaniem wywiązał się z powierzonych mu zadań (w moim przypadku była to adaptacja projektu gotowego oraz załatwianie spraw urzędowych łącznie z pozwoleniem na budowę). Wkrótce rozpoczynam budowę i mam pewność, że jeśli będę potrzebował fachowej porady to pomoc nadejdzie z Łowicza 🙂

Michał Bek
08.06.2011r, Łódź

W tym roku zamierzamy rozpocząć budowę naszego wymarzonego domku. Trochę byłam przerażona, że będę musiała zmierzyć się ze stosem papierków i formalności, ale okazuje się, że nie musi być tak strasznie. Bardzo pomógł i pomaga nam firma Ce-Bud Projekt i pan Kwiatkowski – architekt. Sama nie wiedziałabym nawet, od czego zacząć i gdzie się udać. Wszystko w jednym miejscu: projekt, adaptacja, nadzór budowlany. Do tego profesjonalizm, doświadczenie i wiedza, którą architekt chętnie dzieli się z klientem. POLECAM!!!!!!!!

Joanna Górczyńska
02.06.2011, Łowicz

W firmie CE-BUD zakupiłem projekt domu oraz zleciłem przygotowanie dokumentów potrzebnych do złożenia wniosku o pozwolenie na budowę. Otrzymałem pomoc w wyborze odpowiedniego projektu zarówno pod kątem potrzeb mojej rodziny, jak i finansów. Dzięki firmie CE-BUD uniknąłem szeregu przykrych niespodzianek, które mogły wyniknąć z mojej niewiedzy. Firma CE-BUD PROJEKT krok po kroku przeprowadziła mnie przez zawiłe formalności w poszczególnych urzędach, co miało dla mnie ogromne znaczenie, gdyż na co dzień prowadzę działalność gospodarczą i mam ograniczony czas. Miły i dobry kontakt z panem Kwiatkowskim jest źródłem wiedzy merytorycznej, w oparciu o którą sprawy związane z przyszłą budową stają się prostsze. Jest to ogromny komfort, duża oszczędność czasu i zdrowia psychicznego, za niewygórowaną cenę. Firma Ce-Bud Projekt,
w mojej opinii, jest godnym powiernikiem każdej fazy budowy domu.

Kurczak Piotr
27.05.2011r, Łowicz

Dodaj opinię

Imię i nazwisko (wymagane)

Miejsce (wymagane)

Opinia (wymagane)

Zapraszamy do współpracy.
Dołącz do naszych zadowolonych klientów.